Geschenkmand samenstellen?Dat kan! Klik voor meer informatie

Thee voor professionelen

Onze klanten zijn al overtuigd: Gojo-Tea is de online theeshop bij uitstek om uw thee te bestellen. Een constante zoektocht naar nieuwe smaken en leuke accessoires is voor ons een must en maakt ons als bedrijf ook uniek. Wij willen komaf maken met het "stoffige" imago rond het theegebeuren. Thee is hip en trendy, en dat mag geweten worden!
 
Naast onze particuliere klanten is ons aanbod ook beschikbaar voor professionelen zoals de horeca en welnesscentra. Het hoeft geen betoog dat losse thee kwalitatief merkelijk beter is. Echter dit betekent niet meteen dat dit voor u een extra kostprijs met zich meebrengt. Door de intensiteit van de aroma’s heeft u slechts enkele grammen nodig om het perfecte kopje thee te serveren. Met onze losse kwaliteitsthee creëert u een complete theebeleving voor uw klanten. De ideale afsluiter van een gezellig avondje uit eten of een relaxerende verwendag.
 
Bij Gojo-Tea kan u zowel terecht voor losse kwaliteitsthee als voor bijhorende accessoires. Wij voorzien in een gevarieerd aanbod, zodat ieder zijn gading vindt. Momenteel hebben wij meer dan 100 variëteiten, die één voor één zorgvuldig zijn geselecteerd. Bio, Fair Trade, gunstig geprijsd of zeer exclusief : U vindt het allemaal. Zowel de traditionele theelanden als minder gekende regio’s vinden bij ons een plek : China, Japan, Malawi, Sri Lanka, Nepal, India, Taiwan, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, …
 
Voor onze professionele klanten hechten wij belang aan persoonlijk contact en komen wij graag ter plaatse. Wij staan u bij met advies en het opstellen van een theekaart, in overeenstemming met uw persoonlijke wensen en de wensen van uw klanten.
 
Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of degustatie. Indien u wenst kan u enkele staaltjes thee aanvragen.

Schrijf u in en ontvang 10% korting